Promocje
Taśma poliestrowa 396 25mmx55m
Taśma poliestrowa 396 25mmx55m
50,00 zł 45,69 zł 40,65 zł 37,15 zł
szt.
Taśma poliestrowa 396 50mmx33m
Taśma poliestrowa 396 50mmx33m
100,00 zł 90,01 zł 81,30 zł 73,18 zł
szt.
Klej uszczelniający do taśm antypoślizgowych Safety-Walk
Klej uszczelniający do taśm antypoślizgowych Safety-Walk
65,23 zł 56,04 zł 53,03 zł 45,56 zł
Producenci
Polityka prywatności

Drogi Kliencie !

Od  25 maja 2018 r. rozpoczyna obowiązywanie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (tzw. „RODO”). Zgodnie z RODO przysługują Ci następujące uprawnienia wobec Twoich danych i ich przetwarzania przez nas: 

  • Jeżeli udzieliłeś zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych możesz ją cofnąć w każdej chwili
  • Masz prawo żądania dostępu do Twoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przeniesienia danych, wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzani danych oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – GIODO

 

Informacje o przewarzaniu danych

Źródło pozyskania Państwa danych

Państwa dane pozyskaliśmy bezpośrednio od Państwa, od partnera / podmiotu trzeciego współpracującego z P.H.U. "HELSTA" Marzena Podarewska, który udostępnił Państwa dane osobowe na podstawie Państwa zgody lub ze źródeł publicznie dostępnych, np. z Krajowego Rejestru Sądowego, Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej czy innych podobnych źródeł.

Administrator Państwa danych

P.H.U. "HELSTA" Marzena Podarewska

ul. Soczi 6, 02-760 Warszawa, POLSKA

tel. kontaktowy do biura: (22) 642 42 41

mob.: +48 600 595 073, +48 602 315 186

e-mail: firma@helsta.pl

NIP: 521-053-31-42

REG: 010602530

Działalność gospodarcza jest wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej Rzeczypospolitej Polskiej, REGON 010602530, NIP 521-053-31-42 

Rodzaj przetwarzanych danych

P.H.U. "HELSTA" Marzena Podarewska przetwarza następujące kategorie danych:

  • dane kontaktowe (imię, nazwisko, telefon, mail)
  • dane wymagane do identyfikacji na potrzeby zawarcia umowy, wykonania usługi i wystawienia faktury;
  • dane identyfikacyjne niezbędne do świadczenia usług on-line;

Cel przechowywania Państwa danych osobowych

Państwa dane osobowe będziemy przetwarzać w jednym lub więcej spośród następujących celów:

  • w celu realizacji działań wykonywanych na Państwa żądanie przed zawarciem umowy,
  • w celu zawarcia i wykonania umowy,
  • w celu wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na P.H.U. "HELSTA" Marzena Podarewska , np. wystawienia faktury lub rachunku,
  • w celu założenia i administrowania Państwa konta internetowego na stronie www.helstasklep.pl 
  • w celach marketingowych produktów i usług, jeżeli wyrażą Państwo taką zgodę i wyłącznie w zakresie, na jaki się Państwo zgodzą

Czy mają Państwo obowiązek podać dane osobowe?

W zakresie, w jakim przetwarzanie Państwa danych następuje w celu wykonania umowy z P.H.U. "HELSTA" Marzena Podarewska, podanie przez Państwa danych jest warunkiem zawarcia tej umowy. Podanie danych ma charakter dobrowolny, lecz jest niezbędne do zawarcia i wykonania umowy. W przypadku niepodania danych osobowych umowa nie będzie zawarta. Podanie danych niezbędnych do wystawienia faktury jest obowiązkiem ustawowym i wynika z Ustawy o podatku od towarów i usług. W pozostałym zakresie podanie danych osobowych jest dobrowolne, nie jest wymogiem ustawowym lub umownym oraz nie stanowi warunku zawarcia umowy.

Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przeniesienia danych oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Cofnięcie zgody

Jeśli chodzi o wyrażenie zgody, to można wyrazić zarówno wszystkie zgody lub niektóre z nich, jak i nie wyrazić żadnej.

W każdej chwili mogą Państwo cofnąć każdą zgodę udzieloną P.H.U. "HELSTA" Marzena Podarewska w związku z przetwarzaniem danych osobowych bez ponoszenia negatywnych konsekwencji. Wystarczy wysłać e-mail (firma@helsta.pl), zadzwonić lub przesłać wiadomość pocztą tradycyjną na wskazane powyżej dane kontaktowe. Wolę cofnięcia zgody można wyrazić w dowolny sposób, jedynym warunkiem jest, aby dotarła ona do naszej wiadomości. Cofnięcie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania Państwa danych przed jego dokonaniem, tzn. do momentu cofnięcia zgody przetwarzanie Państwa danych przez 

Jeśli chodzi o wyrażenie zgody, to można wyrazić zarówno wszystkie zgody lub niektóre z nich, jak i nie wyrazić żadnej.

W każdej chwili mogą Państwo cofnąć każdą zgodę udzieloną P.H.U. "HELSTA" Marzena Podarewska w związku z przetwarzaniem danych osobowych bez ponoszenia negatywnych konsekwencji. Wystarczy wysłać e-mail (firma@helsta.pl), zadzwonić lub przesłać wiadomość pocztą tradycyjną na wskazane powyżej dane kontaktowe. Wolę cofnięcia zgody można wyrazić w dowolny sposób, jedynym warunkiem jest, aby dotarła ona do naszej wiadomości. Cofnięcie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania Państwa danych przed jego dokonaniem, tzn. do momentu cofnięcia zgody przetwarzanie Państwa danych przez P.H.U. "HELSTA" Marzena Podarewska jest legalne.

Przekazywanie Państwa danych osobowych

Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

Okres przechowywania Państwa danych

Państwa dane osobowe będą przechowywane tak długo, jak jest to niezbędne do wykonania umowy łączącej Państwa z P.H.U. "HELSTA" Marzena Podarewska, a po tym czasie przez okres czasu odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń, jakie może podnosić P.H.U. "HELSTA" Marzena Podarewska i jakie mogą być podnoszone wobec P.H.U. "HELSTA" Marzena Podarewska.

Jeśli Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze, dane osobowe będą przechowywane przez czas niezbędny do wypełnienia tego obowiązku.

Dane przetwarzane na podstawie zgody będziemy przetwarzać do czasu wycofania przez Państwa tej zgody.

Jeśli Państwa dane osobowe będą przetwarzane na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora, gdy podstawą tego przetwarzania jest marketing bezpośredni swoich produktów i usług, Państwa dane osobowe będą przetwarzane do czasu wniesienia przez Państwa sprzeciwu.

Jak nie będziemy przetwarzać danych osobowych? 

Państwa dane osobowe nie podlegają zautomatyzowanemu przetwarzaniu (np. profilowaniu), które wywołuje wobec Państwa skutki prawne lub w podobny sposób istotnie na Państwa wpływa, niemniej jednak korzystamy z plików cookies.

Pliki cookie

Dokładamy wszelkich starań, aby korzystanie z naszej strony internetowej było bezpieczne, wygodne oraz dostarczało wszystkich potrzebnych informacji. Jednym ze sposobów osiągnięcia tego celu jest wykorzystywanie plików cookie, które są umieszczane na Twoim komputerze, w celu zebrania informacji na temat Twoich wizyt na naszej stronie internetowej. Informacje te są niezbędne, aby strona helstasklep.pl mogła działać prawidłowo. Nasz serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.

Czym są pliki cookie? 
 
Jest to niewielka informacja tekstowa zapisywana przez serwer na komputerze użytkownika w pliku cookie, którą serwer może odczytać przy ponownym połączeniu się z tego komputera. Pliki Cookie zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
 
Do czego używamy plików cookie?
 
  • Tworzenie statystyk, które pokazują, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze strony internetowej, dzięki czemu możemy doskonalić jej strukturę oraz zawartość;
  • Zagwarantowanie połączenia z odpowiednim serwisem na stronie internetowej, podczas wprowadzania jakichkolwiek modyfikacji w działaniu tej strony.
Rodzaje plików Cookie
 
W ramach Serwisu stosowane są dwa rodzaje plików cookie: „sesyjne” (session cookie) oraz „stałe” (persistent cookie). Cookie „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookie przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookie lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
 
Jak ograniczyć lub usunąć pliki cookie z komputera?
 
  • Możesz ograniczyć lub usunąć pliki cookie zmieniając ustawienia swojej przeglądarki internetowej. Skorzystaj z pomocy w Twojej przeglądarce, aby dowiedzieć się jak to zrobić. Pamiętaj, że jeżeli usuniesz i zablokujesz pliki cookie z naszej strony internetowej, część strony może nie działać poprawnie.
  • W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookie w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookie. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookie dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  • Pliki cookie zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
  • Więcej informacji na temat plików cookie dostępnych jest pod w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej oraz na stronie www.allaboutcookies.org.
Nowości
Taśma parciana  Scapa 003 - 19mmx25m
Taśma parciana Scapa 003 - 19mmx25m
8,27 zł 6,72 zł
szt.
Produkt dnia
TAŚMA VHB 4910F 19MMX33M GR:1MM
TAŚMA VHB 4910F 19MMX33M GR:1MM
282,38 zł 229,58 zł
szt.
3M SJ3550 RZEP DUAL LOCK 3550  25mmx1m
3M SJ3550 RZEP DUAL LOCK 3550 25mmx1m
28,00 zł 22,76 zł
szt.
Taśma winylowa PVC Scotch Super 33+, wymiar: 19mmx20m
Taśma winylowa PVC Scotch Super 33+, wymiar: 19mmx20m
21,53 zł 17,50 zł
szt.
Wersje językowe
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl